Услуги

Охранителна дейност

Видеонаблюдение

Фирма „ВГ1 СЕКЮРИТИ”ЕООД професионална техника за видеонаблюдение, пожароизвестяване, контрол на достъпа. Работим с продуктите на водещи световни производители като : Samsung, Hit Vision, Dahua и мн. други. Предлагаме цялостни решения съпътстващи изграждането на една модерна система за контрол и сигнализация от проектирането, доставката, монтажа до поддръжката.

СОТ охрана

  • Техническа охрана на обекти със сигнално-охранителна техника и реакция на патрули.
  • 24 – часово наблюдение/мониторинг/.
  • Инфрачервени бариери.
  • Системи за контрол на достъпа.
  • SMS известяване.
  • Имуществена отговорност.

Чрез автоматизирани системи за уведомяване при получени алармени сигнали, дежурните патрули реагират на подадените сигнали светкавично.
Фирма „ВГ1 СЕКЮРИТИ”ЕООД предлага застраховки имуществена отговорност към „Алианц България Холдинг”АД, с варианти по избор на клиента за съответен лимит на отговорност.
Имайки предвид непрекъснато растящата престъпност в страната и зачестяването на посегателства върху имуществото, и не на последно място върху живота и здравето на гражданите, смятаме че Фирма

„ВГ1 СЕКЮРИТИ”ЕООД със предложените си дейности може да отговори на всички ваши изисквания и да осигури необходимото спокойствие за вас и вашите близки хора.

Физическа охрана

„ВГ1 СЕКЮРИТИ”ЕООД осигурява физическа охрана на лица. Можем да отговорим на всички ваши изисквания и да осигурим необходимото спокойствие за вас и вашите близки.

Охрана на земеделски площи

ВГ1 СЕКЮРИТИ ЕООД, се доказва на пазара като фирма номер1 при охраната на земеделски насаждения във Врачанска област.
През изминалата кампания охранявахме над 200хил. дка. земеделски култури посредством жива охрана-24 часови патрули. Земеделският сезон протича без кражби за производителите. Фирмата предлага коректност, професионалност и отговорност, на изгодни цени при възможност за договаряне на условията според конкретните потребности и условия на клиента.
Охраняваме всички видове култури по всяко време на годината, земеделски площи, складови бази, машинотракторни станове и други, според нуждите на земеделските производители. Разполагаме с напълно оборудвани за нуждите на дейността патрули и обучени специално за целта екипи от жива охрана.

Охрана на села и селски имоти

Във връзка с неразрешимите проблеми по сигурността в селските райони, ВГ1 СЕКЮРИТИ ЕООД предлага охрана на цели села и недвижимо имущество в тях. Развита е СОТ система с възможност за инсталиране и на видеонаблюдение на недвижимите обекти, като 24 часов патрул следи за сигурността, както на необитавани в момента обекти, така и на домовете на възрастни хора, попадащи под заплахата от грабежи и неморално поведение. В момента охраняваме над 30 села във Врачанска област: Малорад, Рогозен, Бързина, Ботево, Хайредин, Михайлово, Баница, Борован, Оходен, Тлачене, Алтимир, Соколаре, Бабино, Пудрия, Галатин, Вировско, Нивянин, Долна и Горна Кремена, Върбешница, Старо село, Цанковица, Крета, Руска бела, Буковец, Мраморен, Главаци, Тишевица, Горно Пещене, Моравица, Габаре и др. След навлизането на фирмата в посочените територии, престъпността се свежда до минимум, като се преустановяват набезите на ромското население, оказващи се основен проблем в селата. Охраната на частни вили и обекти използвани рядко или само през летния сезон, вече не представлява проблем за техните собственици. ВГ1 СЕКЮРИТИ се грижи за сигурността на Вашия летен дом във всеки един момент.

Защо да изберете нас?

Дългогодишен опит

ВГ1 Секюрити е приемник на ВГ Секюрити, доказала се на пазара със своя опит и лоялност.

Висок професионализъм

Доказан опит в охранителната дейност от професионално обучени кадри.

Материална база

Богат материален ресурс. Собствен мониторинг център.

Растем постоянно

Не спираме да се развиваме. Доволни клиенти имаме вече не само във област Враца, но и в Монтана и Плевен.

Клиентът на първо място

За нас най-важен е клиентът! Затова предлагаме индивидуален подход към всеки клиент, според нуждите и изискванията му.

Едни от най-добрите

Конкурентоспособност с оптимален вариант при съотношение цена/качество на предлаганите услуги.

Избери вид охрана и направи заявка за оглед

 

logo

Поръчай услуга сега!

Изберете вид услуга и направете заявка за оглед или консултация. Наш консултант ще се свърже с Вас за да обсъдите детайли относно оглед, среща или най-добрите варианти и цена.

Форма за заявка