Охрана на села и селски имоти

Във връзка с неразрешимите проблеми по сигурността в селските райони, ВГ1 СЕКЮРИТИ ЕООД предлага охрана на цели села и недвижимо имущество в тях.


Развита е СОТ система с възможност за инсталиране и на видеонаблюдение на недвижимите обекти, като 24 часов патрул следи за сигурността, както на необитавани в момента обекти, така и на домовете на възрастни хора, попадащи под заплахата от грабежи и неморално поведение.


В момента охраняваме над 30 села във Врачанска област: Малорад, Рогозен, Бързина, Ботево, Хайредин, Михайлово, Баница, Борован, Оходен, Тлачене, Алтимир, Соколаре, Бабино, Пудрия, Галатин, Вировско, Нивянин, Долна и Горна Кремена, Върбешница, Старо село, Цанковица, Крета, Руска бела, Буковец, Мраморен, Главаци, Тишевица, Горно Пещене, Моравица, Габаре и др.


След навлизането на фирмата в посочените територии престъпността се свежда до минимум , като се преустановяват набезите на ромското население, оказващи се основен проблем в селата.


Охраната на частни вили и обекти използвани рядко или само през летния сезон, вече не представлява проблем за техните собственици. ВГ1 СЕКЮРИТИ се грижи за сигурността на Вашия летен дом във всеки един момент.


Можете да направите заявка за оглед още сега! Последвайте бутона и попълнете формата!

заявка за оглед